Dancing Bear u jesensku sezonu ulazi s novom akcijom vinila

20 odličnih naslova nalazi se na sniženju, svaki po cijeni od samo 100 kn.

Dancing Bear – akcija vinila

“Akcijske ponude vinila redovita su praksa u Dancing Bear prodavaonici u Zagrebu. Jesensku sezonu otvaramo i s novom akcijom u kojoj možete pronaći 20 naslova, svaki po cijeni od samo 100 kn”, poručuju iz Dancing Bear Shopa.

Imati omiljeni album na vinilu neopisiv je osjećaj koji je za svakog kolekcionara ovakvog formata nešto neprocjenjivo. Uzevši u obzir i najnoviji podatak da su se vinilne ploče tijekom 2020. u SAD-u po prvi puta od 80-ih godina prodale u gotovo duplom broju u odnosu na prodane CD primjerke, puno govori o njihovom današnjem značaju u svijetu glazbe. Stoga, bilo da želite počastiti same sebe ili vam nedostaje ideja za dar kada su u pitanju rođendani, razne proslave, godišnjice ili jednostavno znak pažnje za naše najdraže koji i danas uživaju u preslušavanju fizičkih izdanja, kupnja vinila čini se kao odluka s kojoj se ne može pogriješiti.

Izvođači čija određena vinilna izdanja možete kupiti u sklopu nove Dancing Bearove akcije po cijeni od samo 100 kn su: Coldplay, Disturbed, The Doors, Fleetwood Mac, A-ha, Green Day, Muse, Madonna, The Smiths, Pogues, Van Morrison, Lizzo, Eric Clapton, Mike Oldfield, Booker T. & the M.G.’s, Enya, Nickelback…

Akcija se odnosi na Dancing Bear dućan u Zagrebu (Gundulićeva 7) te online trgovinu www.dancingbear.hr i vrijedi do kraja mjeseca rujna.

Za sve koji posjete Dancing Bearovu online trgovinu na www.dancingbear.hr vrijedi istaknuti aktualnu Dancing Bearovu online akciju koja na jednom mjestu okuplja preko 600 naslova na vinilu i CD-u po sjajnim cijenama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X