Dario Juričan krenuo s dokumentarnim serijalom ‘Idemo krast!’ – prva epizoda ‘#Bundekfest’

Prije dva dana najavljen serijal na Youtubeu, čiju režiju potpisuje Dario Juričan, danas je krenuo s prvom epizodom koja se bavi likom i djelom zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Dario Juričan ‘Idemo krast!’

“U ova teška vremena treba se pripremiti za ona vedra koja dolaze – blagoslovljena vremena krađe i korupcije! U dvotjednom ritmu narodu ću pokloniti edukativne filmove s uputama: kako krasti! U srijedu, 8.4.2020. izaći će prva epizoda edukativnog serijala IDEMO KRAST! Prva epizoda zove se #Bundekfest i tematizira Uskokovu optužnicu za “delanje” Bandićevih pajdi oko festivala Bundekfest 2014. i Adventa 2013. godine Cilj serijala je da se mali korumpirani čovjek dodatno educira kako krasti!”, navodi se u opisu trailera dokumentarnog serijala.

“Prvu epizodu posvećujem kinu Europa kojeg je bez pravog plana zatvorio rezač etiketa Milan Bandić, najveća štetočina u gradu Zagrebu, uz partnere koji ga podupiru – HDZ i premijer Andrej Plenković. Svakako ne treba zaboraviti ni ulogu nečinitelja i političke niškoristi: Davora Bernardića zvanog Jazavac i Zvane Brumnića zvanog Heroj. 8.4. je izabran kao datum prikazivanja prve epizode jer je na taj dan 1925. otvoreno kino Europa. Kino Europa sretan ti 95. rođendan! Dario Juričan, gradonačelnik svemira”, stoji dalje u opisu trailera na YouTube kanalu “Gazda”, gdje Juričan poziva građane da doniraju njegov filmski rad.

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X