David Bowie dobronamjerno prijetio da će ukrasti pjesmu ‘Reflektor’

Richard Reed Parry iz kanadske grupe Arcade Fire je u intervjuu za NME izjavio kako se Davidu Bowieju toliko svidjela pjesma ‘Reflektor’ da je ‘zaprijetio’ da će je uzeti za sebe.

  •  
  •  
David Bowie

„Bilo je to nedugo nakon objavljivanja albuma „The Next Day“. Bowie je jednostavno ušetao u studio u New Yorku gdje smo miksali album. Došao je u trenutku kad smo preslušavali „Reflektor“. Sam nam se ponudio, dapače nas je zaplašio. Rekao je: Ako ne požurite s miksom ove pjesme, mogao bih vam je ukrasti!“, izjavio je Richard Reed Parry u intervjuu za NME i dodao: „Zamislili smo se i rekli mu: Zašto ne bi pokušali nešto još bolje? Zašto ti ne otpjevaš na našoj verziji? Pristao je i bili smo sretni zbog toga.“

Richard Reed Parry (Foto: Wikipedia)

Po pitanju novog zvuka albuma, obzirom da je pjesma „Reflektor“ oštri zaokret ka plesnim podijima, Parry je kazao kako pjesma predstavlja samo jedan kut albuma koji će biti objavljen 28. listopada, ali je dodao kako se plesno ozračje provlači kroz cijeli album. „Željeli smo zaigrati ekstremno. U jednom trenutku smo blues band, u drugom više disco bend u čudnom noćnom klubu iz zemlje za koju nitko nije čuo“, kazao je Richard Reed Parry.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7E0fVfectDo[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X