Demoler, Demoler objavio prvi studijski album ‘Demoler’

Koncertna će se promocija albuma održati 22. veljače u zagrebačkom klubu Vinyl.

Demoler, Demoler “Demoler”

Zagrebačka žanrovski sveobuhvatna petorka Demoler, Demoler koju uz osnivače, gitarista Nevija Smajića i bubnjara Miru Gika, čine pjevač Ivan Laić (Moskau), basist Konrad Lovrenčić (Elemental, Kries, Chui, Mixed Up Mary…) te saksofonist Mak Murtić (Mimika, Porto Morto, Antenat…), objavila je ovoga petka svoj prvi dugosvirajući album jednostavno nazvan “Demoler”.

Album donosi deset pjesama na hrvatskom, engleskom i španjolskom jeziku koje žanrovski šaraju različitim rukavcima rock glazbe. Materijal su u Glazbenoj kući snimili Damjan Blažun i Lovrenčić. Miksali su Lovrenčić i Ivan Grobenski (Studio Moskau), koji je zalužan i za mastering albuma. Naslovni crtež djelo je Mire Gika.

Bend priprema i koncertnu promociju albuma koja će se dogoditi 22. veljače u zagrebačkom klubu Vinyl, a u skolpu koje imaju namjeruprikazati i spot koji prati prvi singl s albuma, pjesmu “La vida no vale nade”.

Album Demoler dostupan je za besplatan download na Bandcamp stranici benda: https://demolerdemoler.bandcamp.com/releases.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X