Podijelili smo 4×2 ulaznice za koncert Kandžije u Močvari

Osječki reper Kandžija sa svojim će Golim ženama održati veliki koncert u prostoru zagrebačke Močvare u subotu, 15. lipnja. Podijelili smo čak osam ulaznica.

Kandžija

Osim poznatog borca za pravdu i humanista, na pozornici kluba prigodno će se Kandžiji pridružit i porno rap duo Krankšvester koji čine iskusni igrači koji vole sve što vole mladi – Sett i 3ki Stil.

Nakon odličnog koncerta održanog ove veljače u prepunom klubu Žedno uho, Kandžija je spreman za live svirku pred većim zagrebačkim auditorijem.

Ovog puta, mjesto zločina je Močvara kojom će odzvanjati poznati funk groove-ovi, odlični beatovi i sarkastični tekstovi.

Slavonci koji trenutno čine najbolji dio domaćeg hip hopa; Kandžija, već duže poznat kao najbolji freestyler na ovim prostorima, a koji iza sebe ima 3 studijska albuma – “Narodnjaci”, “Koktel od rakije” i “Zlatne žbice” – te Krankšvester, underground dvojac sa samo jednim video spotom, odmjerit će snage, a osim odličnog koncerta posjetitelje čeka cjelodnevno druženje i pregršt popratnih događanja.

Organizator je odlučio otkriti kako će publiku osim zvukova, u Močvari 15. lipnja čekati i okusi Slavonije.

Točan odgovor na pitanje: Koje je značenje riječi ‘Kandžija’? glasi: Kandžija je bič koji se koristi za tjeranje konja.

Po dvije ulaznice dobili su: Renata Lukić, Ivana Vodanović, Bruno Gavran i Dina Macakanja.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X