Podijelili smo duplo vinilno izdanje albuma ‘Physical Graffiti’ Led Zeppelina

Ravno do dna podijelio je duplo vinilno izdanje u originalno dizajniranom omotu.

Led Zeppelin 'Physical Graffiti'
Led Zeppelin ‘Physical Graffiti’

Nakon što su prošle godine reizdali pet albuma, Led Zeppelin su objavili album ‘Physical Graffiti’ na četrdesetu godišnjicu od originalne objave. Album je, kao i sve do sada, remasterirao gitarist benda Jimmy Page.

Izdanje je stiglo na velikom broju formata, dupli CD i dupli vinil. Tu je i trostruki CD i trostruki vinil uz koji stiže bonus disk sa sedam neobjavljenih pjesama. Također, izdanje će biti objavljeno i kao deluxe box set, koji sadrži CD i vinil deluxe ediciju, digitalni download, print naslovnice albuma te knjigu s fotografijama.

Ravno do dna podijelio je duplo vinilno izdanje u originalno dizajniranom omotu. Toačn odgovor na pitanje: Koje godine je objavljeno originalno izdanje albuma “Physical Graffiti”? glasi: 1975. godine, a dobitnik albuma je Goran Nikolić iz Zagreba. Sretni dobitnik će dobiti album poštom na kućnu adresu, a mi se ovom prilikom ispričavamo zbog prošlotjednih problema s našim mail serverima. Mnogi od vas su se snašli i prijavili preko našeg Facebooka, što je također bilo uzeto u obzir.

Zadnje od Izdvojeno2

Idi na Vrh
X