Podijelili smo dva paketa festivalskih ulaznica za Valamar Jazz Festival

Valamar Jazz Festival pod vodstvom jedinstvene glazbenice Tamare Obrovac održat će se od 25. do 29. lipnja na čarobnim lokacijama istarskog grada Poreča – četvrtu godinu zaredom taj će grad na pet dana postati centar svjetskog jazza. Osam raznovrsnih, redom renomiranih svjetskih glazbenih muzičara u raznim formacijama pružit će posjetiteljima nezaboravne ljetne noći uz jazz pod zvijezdama. Mi smo podijelili dva paketa ulaznica za sve dane festivala.

Valamar Jazz Festival

Festival započinje koncertom Ayşe Tütüncü Trija – istaknutih predstavnika turske glazbene scene  – u utorak, 25. lipnja u atriju Eufrazijeve bazilike, jednom od najljepših sačuvanih spomenika ranobizantske umjetnosti na Sredozemlju. Na istoj lokaciji nastupit će i slavni francuski kontrabasist Renaud Garcia-Fons poznat po jedinstvenom stilu izvedbi i to u srijedu, 26. lipnja.

Program se potom nastavlja na otoku Sv. Nikola koji se nalazi neposredno uz Poreč – na toj glavnoj festivalskoj lokaciji kroz tri dama izmjenjivat će se vrsni svjetski muzičari:  u četvrtak, 27. lipnja Billy Childs All Star Quartet i Trilok Gurtu Band, u petak, 28. lipnja Marcin Wasilewski Trio i Buster Williams “Something More” Quartet te u subotu, 29. lipnja Mo’ Blow i Eddie Palmieri Afro-Caribbean Jazz All-Stars.

Ulaznice za koncerte u sklopu festivala možete kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima diljem Hrvatske te online preko web stranice www.eventim.hr. Ulaznice se mogu kupiti i u Poreču na recepcijama sljedećih hotela: Valamar Rivera Hotel & Residence, Valamar Rubin Hotel, Fortuna Island Hotel te  Valamar Club Tamaris.

Valamar Jazz Festival

Cijena ulaznice za koncert Ayşe Tütüncü Trija 25. lipnja iznosi 50,00 kn, za koncert Renauda Garcie-Fonsa 26. Lipnja 70,00 kn, dok za preostale festivalske dane 27., 28. i 29. lipnja cijena iznosi 150,00 kn. U cijenu ulaznice za koncerte na otoku Sv. Nikola uključen je i prijevoz brodom (3 min.).

Kako bi posjetitelji iskusili potpuni doživljaj – uživanje u jazzu uz potpunu relaksaciju uz sunce i more, Valamar hoteli priredili su posebne pakete u svojim hotelima koji uključuje ulaznice za večernje koncerte i svakodnevna okupljanja nakon koncerata, piće dobrodošlice, kao i bogati bife doručak i večeru. Više na www.valamar.com.

Točan odgovor na pitanje: Koji je ovo po redu Valamar Jazz Festival u Poreču? glasi: Četvrti, a po jedan paket festivalskih ulaznica dobili su Bernarda Silov i Davor Cakanić. Ovim putem obavještavamo dobitnike da svoje ulaznice mogu podići u Press centru Valamar Jazz Festivala – Parentino Wine Bar, Obala maršala Tita 18, Poreč. Radno vrijeme press centra je: 25. i 26.06.2013. od 10:00 do 20:00 sati, a 27., 28. i 29.06.2013. od 10:00 do 19:00 sati.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X