Tko ide na nastup Kirila Džajkovskog

3. studenog posjetit će nas jedan od najboljih makedonskih glazbenih stvaralaca – Kiril Džajkovski, a mi smo podjelili dvije ulaznice.

Kiril Džajkovski (Foto: Weekendmediafestival.com)

Kiril Džajkovski će sa svojim pratećim sastavom i specijalnim gostom nastupiti u Aquariusu 3. studenog u organizaciji Multikulture i INmusica. Osim deseteročlanog benda, sastav je pojačan i novim članom, MC-em i pjevačem Ghetto Priestom iz sastava Asian Dub Foundation.

Nakon ovogodišnjih koncerata i turneje tijekom koje je Kiril Džajkovski gostovao u Njemačkoj, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Luksemburgu, Srbiji i poslije točno 19 mjeseci, Kiril ponovo dolazi održati solo koncert u Zagrebu na starom mjestu gdje je i posljednji put imao rasprodani koncert. I ovog puta će Kiril održati samo jedan koncert, budući da dan ranije nastupa u Ljubljani, dok nakon Zagreba slijedi gostovanje u Estoniji.

Za zagrebački koncert koji je dio manje turneje Kiril će napustiti studio u kojem trenutno stvara glazbu za dva makedonska filma poznatih režisera Darka Mitrevskog (“Treće poluvrijeme”) i Aleksandra Popovskog (“Balkan is not dead”).

Poijelili smo dvije ulaznice koje je osvojila jedna Petra Iveković, čije ime će se nalaziti na popisu na ulazu u Aquarius.

Točan odgovoriti na pitanje: Kako se zvala grupa koju je Kiril Džajkovski osnovao zajedno s redateljem Milčem Mančevskim davne 1980. godine? glasio je: Bastion.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X