Podijelili smo ulaznice za Elementalov ‘Dan E’ u Domu sportova

Grupa Elemental označit će 5. ožujak 2016. kao ‘Dan E’, najvažniji dan u njihovoj karijeri, kad će održati veliki solo koncert u Domu sportova. Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere, bend će po prvi put samostalno nastupiti u ovoj zagrebačkoj dvorani. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Elemental (Foto: Maja Bota)
Elemental (Foto: Maja Bota)

U prvoj rečenici biografije Elementala sažet je dio njihova uspješnog recepta – ovo je bend čija se glazbena baza nalazi u rapu, ali ih je teško svrstati u jedan žanr. Premda su davne 1998. krenuli kao tri MC-a te kao takvi objavili dva albuma, debitantski “Moj, njegov i njen svijet” (2000.) i “Tempo velegrada – Demiurg” (2002.), već trećim uhvatili su format sedmeročlane postave, netipične za općenito poimanje hip-hop kulture, i semplirane dionice zamijenili odsviranima. Izdanje je nosilo velike Elementalove pjesme poput “Romantike”, “Iz dana u dan”, “Sama”, “Tako lijepa” te bend postavilo na vrh regionalne scene, zahvativši publiku koja ih je prihvatila i kao vrsne glazbenike i kao glasnike generacija. Sljedeća tri diskografska izdanja donijeli su hitove “Zašto te imam”, “U mojoj glavi”, “Priroda i društvo”, “Ljuljaj brod”, “Bolji si”, “Prokleta ljubav” i mnoge druge pjesme koje su pozicionirale Elemental kao nezaobilazan i bitan dio hrvatske glazbene kulture.

Nakon šest albuma, brojnih uspješnih pjesama, koncerata po cijeloj regiji i 18 godina postojanja, 2016. godina bit će jedna od najbitnijih u radu benda. Početak godine obilježio je “Tijelo” novi album Elementala koji su najavile pjesme “Goli i bosi” te “Sve je moje tuđe”.

2016. ujedno je za Elemental i godina samostalnosti – sedmi album “Tijelo” objavljen je pod vlastitom diskografskom etiketom – 383 Records – uz željno iščekivanje fanova ali i članova benda. Sve je to uvod u sljedeći bitan korak – najveći samostalni koncert u karijeri. “Dan E” za Elemental će značiti punoljetnost, 18 godina uz rimu, ritam i muziku, za ljude bez predrasuda i granica. Zato će u 5. ožujka u Domu sportova biti poseban dan za bend i sve njihove fanove.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 65, a na dan koncerta 80 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Elementala? glasi: “Tijelo”. Po dvije ulaznice dobili su Damir Džakić i Merica Mikuličin. Dobitnike njihove ulaznice čekaju na ulazu u Dom sportova na dan koncerta.

 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X