Podijelili smo ulaznice za koncert Brkova u Tvornici kulture

Nakon trijumfa u beogradskog Hali sportova prošlog petka grupa Brkovi preuzet će kontrolu nad Tvornicom kulture u dvije najjače koncertne večeri sljedećeg vikenda u Zagrebu. Brkati mladići donose ‘Torzo Dade Topića’ u klub u Šubićevoj u petak 8. i subotu 9. travnja. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za koncert 8. travnja.

Brkovi i Dado Topić (Foto: Teodora Ćirić)
Brkovi i Dado Topić (Foto: Teodora Ćirić)

Zagrijavanje za Zagreb bend je odradio 1. travnja u Hali sportova na koncertu koji je imao sve potrebno da uđe u red antologijskih: furiozne setove glavnih zvijezda i gostiju, Brkove s čak tri gitare, nebrojene neprimjerene izjave Shamse69 i inicirano politički nekorektno skandiranje publike zbog kojeg je policija nakratko prekinula koncert, “Makedoniju” i “Floyd” uz izvedbi Dade Topića koji je, dakako, pokazao i svoj mitski rock’n’roll torzo. Show Brkova prvo je predstavio aktualan studijski album koji je odsviran u cjelosti, a nakon kojeg se grupa okrenula najvećim hitovima iz ostatka repertoara – “Ornela”, “Nevjernica”, “Cvjetalo je meni cvijeće”, “Samo pijan mogu”, “Pizda materina”, “Nisam ja za tebe“, “Tolerancija”, “Mala”, “Opasno se drogiram”, “Kurvo prokleta” i mnogim drugima.

Dnevne ulaznice iznose 60 kn u pretprodaji, a 70 kn na dan. Službena prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7, Aquarius CD Shop, Varšavska 13, Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice za koncert 8. travnja. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi album Brkova? glasi: “Torzo Dade Topića”. Po dvije ulaznice dobile su Žana Plažanin i Katarina Živković.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X