Tko ide na koncert Dječaka u Tvornicu

Splitska hip hop trojka Dječaci nastupit će u Velikom pogonu Tvornice kulture u petak, 6. prosinca. Ravno do dna je podijelio 3×2 ulaznice.

Dječaci

Rasprodana prva naklada novog albuma “Istina” u samo dva dana, zatim nekoliko rasprodanih koncerata u Splitu, Zadru i Rijeci te čak tri rasprodana koncerta u Zagrebu, nastupi na svim većim regionalnim festivalima (Terraneo, EXIT, Regius,) – splitski Dječaci vraćaju se Veliki pogon Tvornice Kulture na ‘mjesto zločina’, gdje su održali svoj prvi najveći samostalni koncert.

Članovi Dječaka su: Vojko Vrućina (repa i radi glazbu), Ivo Sivo (repa) i Zondo (repa i radi glazbu) + šira familija dječaka od koje posebno treba istaknuti Predsjednika Dječaka (presjedava). Grupa je osnovana 2005. godine nakon par godina intenzivne glazbene suradnje među članovima.

Njihov debitantski album “Drama” osvojio je Zlatnu Kooglu za album godine i Indexi 09 prvu nagradu za hip hop album godine. Singlovi sa drugog albuma “Dalmacija” i “Lovrinac” postali su hitovi, a video za Dalmaciju je premašio tri milijuna gledanja na Youtubeu. 
Nedavno su izbacili i novi singl “Zoni ti si lud”.

Točan odgovor na pitanje: Kako se zove debitantski album Dječaka? glasi “Drama”, a po dvije ulaznice dobili su: Ana Salopek, Snježana Tomić i Nenad Lukač. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu u Tvornicu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X