Podijelili smo ulaznice za koncert grupe The Real McKenzies u Vintage Industrial Baru

U četvrtak 28. svibnja u Vintage Industrial Baru nastupaju kanadski celtic punk pirati The Real McKenzies. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

The Real McKenzies
The Real McKenzies

Nakon što se Zagreb nekoliko puta dobro preznojio na njihovim prepunim koncertima, kanadski zaljubljenici u škotsku glazbu The Real McKenzies vraćaju se još jednom kako bi pred domaćom publikom raširili svoje kiltove i zastave. Ovoga puta za koncertnu destinaciju izabrali su Vintage Industrial Bar u kojem će nastupiti u četvrtak 28. svibnja.

The Real McKenzies osnovani su 1992. godine pod vodstvom Paula McKenzieja. Osim što izvode i komponiraju originalne pjesme, Real McKenzies kriminalno dobro izvode i škotske standarde u koje uljevaju veliku količinu punka. Njihove gajde žestoko su i veselo odjekivale pozornicama koje su nerijetko dijelili s utjecajnim grupama i izvođačima poput NOFX, Rancida, The Misfitsa, Metallice, Flogging Molly, Voodoo Glow Skullsa te jednim i jedinim, gotovo savršenim, Shaneom MacGowanom.

Ulaznice u pretprodaji za ovo koncertno veselje potražite u Dirty Old shopu i Vintage Industrialu po cijeni od 50 kn dok će na dan koncerta njihova cijena skočiti na 60 kn. Vrata 20:30 h, početak koncerta 21:30 h.

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Iz koje zemlje dolaze The Real McKenzies? glasi: Iz Kanade. Po dvije ulaznice dobili su Gordan Očić i Tanja Krivec. Dobitnike ulaznice očekuju na ulazu u Vintage Industrial Bar.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X