Podijelili smo ulaznice za koncert grupe U pol’ 9 kod Sabe u Kset-u

U pol’ 9 kod Sabe uz podršku benda Svemir nastupit će u petak 19. lipnja u zagrebačkom klubu Kset. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

U pol 9 kod Sabe (Foto:  Jelena Topčić)
U pol 9 kod Sabe (Foto: Jelena Topčić)

Svi koji žele provjeriti kako zvuči „Starimo“ i ostale pjesme s nadolazećeg istoimenog EP-a zvuče uživo, mogu to čuti na promociji 19. lipnja u klubu KSET gdje će se također premijerno prikazati i dokumentarni film o bendu koji potpisuje redateljica Tina Kadoić. Film prati bend na putovanjima, probama i svirkama te bilježi razgovore sa članicama i jednim članom benda o tome kako je biti dio prvog autorskog lezbijsko feminističkog benda u regiji.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qGZO1KNFOuE[/youtube]

Gost na koncertu bit će bend Svemir za kojeg Sabe kažu: “Zašto Svemir? Riječ je bendu koji funkcionira po principima koji su nam bliski – DIY, neovisnost, solidarnost… Dio smo zajedničke scene, odnedavno djelimo i prostorije za vježbanje, a moglo bi se reći i da smo stilski relativno bliski. A tu je i Zvonka, pjevačica Svemira – jedna od nekoliko “dobrih duhova” zagrebačke nezavisne scene.” Svemir spaja utjecaje koji dolaze kako iz akustike, folka i bluesa, tako i od strane punokrvnih gitarističkih bendova poput Beatlesa, Buzzcocksa ili Smithsa.

Karte možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) od 1.6. po cijeni od 25 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 35 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove najavni singl/spot novog albuma grupe U pol’ 9 kod Sabe? glasi: “Starimo”. Po dvije ulaznice dobili su Filip Đurinić i Anja Rajčević.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X