Podijelili smo ulaznice za koncert Merime Ključo i Miroslava Tadića u ZKM-u

Merima Ključo i Miroslav Tadić nastupit će u petak 30. lipnja u Zagrebačkom kazalištu mladih s početkom u 21 h. Ravno do dna dijeli 1×2 ulaznice.

Merima Ključo i Miroslav Tadić
Merima Ključo i Miroslav Tadić

Nakon višegodišnjeg prijateljstva i dijeljenja istih glazbenih afiniteta svjetski priznata harmonikašica Merima Ključo i gitarist Miroslav Tadić ujedinili su se kako bi predstavili novi projekt pod nazivom „Aritmia”. Savršeni je to spoj kompozicija, aranžmana i improvizacija počevši od Bacha, Couperina i Satieja do kompleksnih balkanskih tradicionalnih tema koje počivaju na neobičnim ritmičkim, metričkim i melodičkim stukturama.

Ovo dvoje cijenjenih umjetnika kombinira raznolika i bogata iskustva da bi kreirali jedinstvene i dirljive glazbene krajolike objedinjene kroz album „Aritmia”. U intimnom prostoru Zagrebačkog kazališta mladih Merima Ključo & Miroslav Tadić povest će publiku na izvanredno glazbeno putovanje.

Ulaznice su u prodaji u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Branimir centar) te putem www.ulaznice.hr. Cijene ulaznica: 125 / 150 kn.

Ravno do dna dijeli podijelio je 1×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Kako se zove novi projekt Merime Ključo i Miroslava Tadića? glasi: “Aritmia”. Dvije ulaznice dobila je Viktoria Babić. Ovim putem obavještavamo dobitnicu da je ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X