Tko ide na 15. Tabor Film Festival

Ravno do dna i Tabor Film Festival podijelili su dvije festivalske ulaznice koje uključuju i boravak u festivalskom kampu. Uz to donosimo i 15 razloga zašto ove godine trebate otići na ovu jedinstvenu filmsko-glazbenu manifestaciju. Od 6. do 9. srpnja pravac dvorac Veliki Tabor!

15. Tabor Film Festival (Foto: Boris Krstinić i Alen Meniga)
15. Tabor Film Festival (Foto: Boris Krstinić i Alen Meniga)

15 razloga zašto doći na 15. Tabor Film Festival:

1) Više od 200 filmova – ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere : dokumentarac „Lovačka sreća“ Maje Alibegović i eksperimentalni film „Tutasputa“ Ane Paške.

2) Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica. Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.

3) Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor – dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća. Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.

4) Noć žive publike – nek se čuje glas naroda! Najzabavniji popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.

5) Grešna Gorica Food& Jazz – dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala. Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?

6) Obiteljska atmosfera i pozitivne vibracije – osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.

7) Kamp s pogledom na zagorske brege – nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju piceki, patkice i dva peseka. p.s. rezervacija obavezna

8) Oldtimer show – Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra u suradnji s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje „Muzeja oldtimera“ u Krapini

9) Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe – naučit ćete i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja , vjerskog dijaloga preko dj-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.

10) Dobri domaćini – inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!

11) Soba za mučenje – sigurno ste bar nekad poželjeli imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.

12) Kupanec – kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.

13) Veronika Mamurluk Korner – nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika. Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.

14) Najljepša pozornica na svijetu – Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.

15) Sve ovo za samo – 195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

Ravno do dna podijelio 1×2 festivalske ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koji se po redu Tabor Film Festival održava ove godine? glasi: 15. Tabor Film Festival. Dvije festivalske ulaznice i boravak u festivalskom kampu dobio je Borjan Pavlek. Ovim putem obavještavamo sretnog dobitnika da se na početku festivala treba javiti na info pult.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X