Podijelili smo ulaznice za koncert Otrovne Kristine u Tvornici

Zagrebački rock bend Otrovna Kristina vraća se u Tvornicu kulture, u petak 16. veljače. Ravno do dna je podijelio 2×2 ulaznice.

  • 3
    Shares
Otrovna Kristina na Pozitivnom koncertu u Domu sportova (Foto: Zoran Stajčić)

Nakon nastupa na Pozitivnom koncertu, najvećem dvoranskom glazbenom događaju, kada je eksplozivni trojac pomeo veliku dvoranu svojim moćnim zvukom, bend se vraća u intimniji prostor. Otrovna Kristina već radi na drugom albumu jednostavnog imena ‘Otrovna Kristina II’, a zagrebački nastup bit će prilika čuti i nekoliko stvari s novog uratka.

Materijal u pripremi naslijedit će odlični debi s pjesmama kao što su “Pita”, “Igram da zaboravim”, “Vrata moći”, “Poljubi me u treće oko”, “Suša” ili “Viking” koji je predstavio njihovu kombinaciju utjecaja rock prošlosti, njene sadašnjosti, ubojitih riffova i dvoglasnog pjevanja.

Nastup u Tvornici kulture za Otrovnu Kristinu znači i povratak na same početke kada su se upravo tamo prvi puta pokazali uživo. Uz već poznati materijal koji ih je upisao u regionalne rock legende, trojac će na prvom nastupu u novoj godini predstaviti i kako će zvučati novi album.

U prodaji su ulaznice po cijeni od 30 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 40 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13), Aquariusu CD Shopovima (Varšavska 13 i Branimir centar), na svim prodajnim mjestima Eventima te online na www.eventim.hr.

Točan odgovor na pitanje: Kako će se zvati drugi album grupe Otrovna Kristina? glasi: “Otrovna Kristina II”. Po dvije ulaznice osvojili su Marija Tkalec i Mislav Tovarac. Dobitnike ulaznice čekaju na ulazu pred nastup.

  • 3
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X