Otkriven uzrok smrti Mark E. Smitha

Ovog nas je siječnja napustila legenda legendarnog The Falla. U kratkom priopćenju za javnost njegove su sestre konačno otkrile razlog iza prerane smrti.

Mark E. Smith (Foto: Nino Šolić)

U priopćenju kojeg su objavile na službenim stranicama The Falla otkrile su da je Smith već neko vrijeme bolovao od terminalnog raka koji je zahvatio njegova pluća i bubrege.

“Mark se dugo i hrabro borio nakon što je ustanovljena dijagnoza”, stoji u priopćenju. “Prihvatio je  sve moguće tretmane koji su vrlo brutalni i koji su na Marku ostavili strašne posljedice. On je bio vrlo snažan čovjek i nije htio prerano ostaviti svoje fanove, dapače, nastavljao je s tretmanima suprotno svim savjetima”.

Nadalje nastavljaju, “Mark je proživio odličan život, volio je i živio do kraja i uvijek po svojim pravilima i kao njegove sestre privilegirane smo što smo bile dijelom njegova života. Mark je sada slobodan i na mjestu gdje ga više ništa ne boli, ali mi, njegove sestre, ostavljene smo u boli i slomljenog srca i naš će nam veliki brat nedostajati zauvijek”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X