Otkriven uzrok smrti Mark E. Smitha

Ovog nas je siječnja napustila legenda legendarnog The Falla. U kratkom priopćenju za javnost njegove su sestre konačno otkrile razlog iza prerane smrti.

  • 11
    Shares
Mark E. Smith (Foto: Nino Šolić)

U priopćenju kojeg su objavile na službenim stranicama The Falla otkrile su da je Smith već neko vrijeme bolovao od terminalnog raka koji je zahvatio njegova pluća i bubrege.

“Mark se dugo i hrabro borio nakon što je ustanovljena dijagnoza”, stoji u priopćenju. “Prihvatio je  sve moguće tretmane koji su vrlo brutalni i koji su na Marku ostavili strašne posljedice. On je bio vrlo snažan čovjek i nije htio prerano ostaviti svoje fanove, dapače, nastavljao je s tretmanima suprotno svim savjetima”.

Nadalje nastavljaju, “Mark je proživio odličan život, volio je i živio do kraja i uvijek po svojim pravilima i kao njegove sestre privilegirane smo što smo bile dijelom njegova života. Mark je sada slobodan i na mjestu gdje ga više ništa ne boli, ali mi, njegove sestre, ostavljene smo u boli i slomljenog srca i naš će nam veliki brat nedostajati zauvijek”.

  • 11
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X