Podijelili smo ulaznice za koncert Ramba Amadeusa u Saxu

Svjetski megacar Rambo Amadeus dolazi u zagrebački klub Sax u četvrtak, 15. svibnja. Nakon dva rasprodana koncerta na istom mjestu prošle godine, kada je mnoge fanove ostavio zakinutim za njegov show, Rambo se vraća u Sax i obećava još jedno intergalaktičko gostovanje. Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice.

Rambo Amadeus (Foto: Nino Šolić)

Antonije Pušić je čovjek digitalnog uma i srodne analogne duše, a sebe predstavlja kao glazbenika, pjesnika i medijskog manipulanta. Uvijek je na strani pravde i održivog razvoja, analitičan, precizan i dosljedan u svemu što radi, duhom se bori protiv zloduha, a najozbiljniji je kada pjeva kao da se šali. Tada postaje Rambo Amadeus, virtuozni gitarist u odličnom bendu i frontman vlastitih revolucionarnih ideja.

Genijalan i inovativan, a nekima samo smiješan, Rambo Amadeus se na sceni pojavio, sada već davne 1988. godine, a u naslijeđe je već ostavio prepoznatljive skladbe poput „Urbano, samo urbano“, „Plastik fantastik“, „Otišo je svak ko valja“, „Turbofolk“, „Dik tu kava“, „Rano za početak, prekasno za kraj“. Uz te klasike, na zagrebačkom koncertu će izvesti i neke nove stvari.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna na blagajni Saxa, a na dan koncerta će iznositi 90 kuna. U prodaji su od ponedjeljka, 28. travnja.

Početak koncerta je u 23 sata.

Ravno do dna podijelio je dvije ulaznice. Točan nastavak stihova:  “Folk je narod, turbo je sistem ubrizgavanja goriva, pod pritiskom u cilindar motora, sa unutrasnjim sagorijevanjem” glasi: “Turbo folk je gorenje naroda, svako pospješivanje tog sagorijevanja, je turbo folk, razbuktavanje najnižih strasti kod homo sapiensa”, kao i: “Ja nisam izmislio turbo folk ja sam mu dao ime.” I naravno oba niza su uzeta u obzir 🙂 Po jednu ulaznicu za koncert dobile su: Nina Špoljarević i Sara Renar.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X