Dimitrije Dimitrijević otkazao koncert u Močvari i donacije namijenjene bendu uplatio za pomoć Petrinji

Jučer predviđeni koncert Dimitrija Simovića a.k.a. Dimitrija Dimitrijevića u Močvari odgođen je nakon razornog potresa koji se pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta, a glazbenici okupljeni oko projekta pokazali su svoje veliko srce.

Dimitrije Dimitrijević (Foto: Marina Uzelac)

“Dragi moji ljudi, mračno je vreme i po mom mišljenju i osećaju – nije za svirku. Dimitrije Dimitrijević u Začaranoj Močvari – online koncert je odgođen za januar. Donacije koje biste uplaćivali bendu poslaćemo u Petrinju. Tužno je i moramo biti solidarni. Držite se”, napisao je Dimitrije na svom službenom Facebook profilu.

Dimitrijević je nedavno izbacio debitantski album “Čar-pitanje” kojim uz pomoć 11 sjajnih glazbenika iz regije, objedinjuje elemente trip hopa, bluesa, alternative, funka, synth-popa, RnB-ja, elektronike i ambijentalne glazbe.

“Čar-pitanje” je čarobno pitanje “Kako preživjeti?”. S obzirom na to da Dimitrije rad na ovom albumu smatra jednom od prijelomnih točaka u svom životu, naziv albuma se našao prikladnim. “Čar-pitanje” je za Dimitrija pitanje koje sa sobom nosi promjenu države, grada, života, a ima samo jedan točan odgovor.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X