Dina Jashari i Drugari nastupaju prije Elementala na obljetničkom koncertu na Šalati

U Zagrebu će prvi put nastupiti u bendovskoj formaciji sa svojim Drugarima.

Dina Jashari (foto: Press)

Dina Jashari se pridružuje grupi Elemental kao predizvođačica na velikom obljetničkom koncertu u subotu 3. lipnja na zagrebačkom stadionu Šalata.

Mlada, talentirana i magična, Makedonka Dina Jashari u osnovu svojih pjesama stavlja srce i vještinu, bilo da stvara pop, rock, soul ili jazz. Divnim harmonijama, emotivnim tekstovima i pametnim aranžmanima privukla je pozornost mnogih na festivalima i glazbenim konferencijama širom Balkana, a s pjesmom „Doma“ ove je godine pobijedila u izboru regionalnog žirija „Zadružbine Milana Mladenovića“.

Iako još uvijek neka objavljen album prvijenac, Dina je dosad objavila četiri singla, „Posledna minuta”, „Zborovi”, „Boi” i „Kopnezhi” kao i EP „Doma”. U Zagrebu će prvi put nastupiti u bendovskoj formaciji sa svojim Drugarima.

Ovo je godina u kojoj Elemental obilježava srebrnu brojku i dolazi na gradski stadion Šalata u subotu 3. lipnja, a nastup je prilika za potvrditi zašto je bend jedan od najomiljenijih koncertnih izvođača. Elemental je nedavno objavio čak dvije nove pjesme, a singlovima „Hajde ljubav dođi“ i „Usta na usta“ najavljuje rad na novom studijskom materijalu.

Nakon što su tolike godine proveli jedni uz druge radeći i stvarajući glazbu, pojava želje za istraživanjem novih glazbenih dosega bila je sasvim prirodna. Na slavljeničkom koncertu osim novih pjesama i onih najtraženijih od publike, Elemental će odsvirati i svoj izbor pjesama koje su obilježile prvih 25 godina benda.

Ulaznice za Šalatu su u prodaji po cijeni od 16 eura do 20. svibnja. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark, te sva prodajna mjesta Eventima kao i www.eventim.hr.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X