‘Mama ŠČ!’ objavljena i na CD-u

Pred sutrašnji nastup na Euroviziji.

Let 3 “Mama ŠČ” CD

Letovci su u punom pogonu, teleportiraju se po Europi, odrađuju probe i pojavljivanja u dalekom Liverpoolu, a nama koji ostajemo kod kuće preostaje navijanje! Žestoko krećemo sutra (09.05.) kad će Let 3 odraditi prvi nastup na eurovizijskog pozornici.

Kako sve ne bi ostalo “samo” u digitalnom svijetu, pripremili smo posebno CD izdanje “LET 3 – Mama ŠČ!”. Na disku se nalazi neponovljiva originalna verzija ‘Mame ŠČ!’ pojačana s četiri odlična remixa i jedinstvenom a capella verzijom ženske Klape Luka. Za dodatnu zabavu, ubacili smo i bonus karaoke verziju!

“Let 3 – Mama ŠČ!” CD, primjerak koji će odlično popuniti svaku glazbenu kolekciju, možete ekskluzivno naručiti do ponedjeljka 15. svibnja na mail [email protected] po posebnoj cijeni od 6.99 € (poštarina nije uključena u cijenu), a uskoro ćete ga (po punoj cijeni) moći nabaviti i u svim boljim glazbenim prodavaonicama.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X