Disney kreće u proizvodnju izvedenica Star Wars sage

Pažnja radovi: stvaraju se scenariji za sedmi Star Wars i još nekoliko filmova derivata…

Yoda - prizor iz posljednje Star Wars trilogije (Lucas Film)

Američki AICN (ain’t it cool news) koji obrađuje znanstveno fantastične teme prije nekoliko dana objavio je vijest o planovima za proizvodnju nekoliko zasebnih Star Wars filmova, a fokus prvog filma bio bi Yoda. Potvrda planova stiže i od Boba Igera, jednog od izvršnih direktora u Disneyju.

“Spekulacije o samostalnim filmova mogu potvrditi, radimo na njihovom razvoju… Još uvijek planiramo snimiti Star Wars 7, 8, i 9, u grubo početak njihove realizacije očekuje se 2015. godine no u međuvremenu će biti ostvareno još nekoliko filmova,” izjavio je Iger za CNBC.

Iger je također otkrio kako su Lawrence Kasdan i Simon Knberg angažirani na projektu. Kasdan je su autor dva originalna scenarija za Star Wars dok je Kinberg najpoznatiji po angažmanu na X-Men franšizi. Obojica pisaca scenarija rade na novim pričama izvedenim iz originala, a koje neće biti nastavci sage u izvornom smislu tog pojma.

Sedmi nastavak Star Wars sage dodijeljen je režiseru JJ Abramsu, a za scenarij sastavlja Michael Arndt, oskarovac za Little Miss Sunshine scenarij i autor Toy Story 3 priče, a radi i na nastavku filma “Igre gladi”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X