Dita Von Teese o bivšem suprugu Marilynu Mansonu: Moje se osobno iskustvo ne podudara s nedavnim otkrićima

Von Teese tvrdi da je Mansonova zlouporaba droga i nevjere dovela do njihovog razvoda, ali da ona osobno nije zlostavljana.

Dita Von Teese (Foto: Wikipedia)

Bivša supruga Marilyna Mansona, Dita Von Teese, oglasila se nakon optužbi za zlostavljanje protiv pjevača od strane glumice Evan Rachel Wood i drugih žena. Iako je otkrila da su Mansonova zlouporaba droga i nevjere dovele do njihovog razvoda, ustvrdila je da je nije zlostavljao.

Manson se 2005. godine vjenčao s Von Teese, poznatom plesačicom i pin-up modelom, nakon što su nekoliko godina hodali, ali brak je pukao godinu dana kasnije kad je Von Teese podnijela zahtjev za razvod navodeći “nepomirljive razlike”.

Marilyn Manson na Metaldays 2017 u Tolminu (Foto: Roberto Pavić)

Von Tesse je u srijedu napisala na svom Instagram profilu: “Procesuiram vijest koja je objavljena u ponedjeljak u vezi Marilyna Mansona. Za one koji su izrazili vašu zabrinutost zbog moje dobrobiti, cijenim vašu ljubaznost. Imajte na umu da se detalji objavljeni u javnosti ne podudaraju s mojim osobnim iskustvom tijekom naših sedam zajedničkih godina. Da jesu, ne bih se udala za njega u prosincu 2005. Otišla sam 12 mjeseci kasnije zbog nevjere i zlouporabe droga. Zlostavljanju bilo koje vrste nije mjesto u bilo kojoj vezi. Pozivam one koji su pretrpjeli zlostavljanje da poduzmu korake za ozdravljenje i snagu da se u potpunosti ostvarite. Ovo je moja jedina izjava po ovom pitanju. Hvala vam što je uvažavate.”

Phoebe Bridgers (Foto: Wikipedia)

Glasine se godinama vrtjele oko Marilyn Manson, ali otkako ga je Evan Rachel Wood imenovala svojim zlostavljačem, brana šutnje je pukla. Najmanje četiri druge žene javile su se s pričama o seksualnom nasilju, psihološkom zlostavljanju i prisili, a sada im Phoebe Bridgers nudi podršku dijeleći vlastito loše iskustvo upravo iz pjevačeve kuće. Ona je 4. veljače tweetala je o posjetu Mansonovu domu i prikazivanju onoga što je Manson nazvao “prostorijom za silovanje”.

Posjetila sam kuću Marilyna Mansona kad sam bila tinejdžerica s nekim prijateljima – napisala je. “Bila sam velika obožavateljica. Sobu u svojoj kući nazvao je “soba za silovanje”, mislila sam da je to samo njegov užasni smisao za humor. Prestala sam biti fan.” Dodala je da stoji na raspolaganju svima koje je zlostavljao, ali nije pokazala suosjećanje s onima iz pjevačevog uskog kruga koji su znali što se događa, a tu je spomenula i diskografsku kuću: “Diskograf je znao, uprava je znala, bend je znao. Sada su se udaljili, pretvarajući se da su šokirani i užasnuti. Jebeno patetično.”

U međuvremenu je i policija posjetila Mansonovu kuću na Hollywood Hillsu, a kako prenose lokalni holivudski mediji, iz razloga da vide kakvo je stanje tamo nakon što je Wood progovorila o zlostavljanju u ponedjeljak 1. veljače.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X