Do ljeta čak osam novih posthumnih izdanja Davida Bowieja

U pripremi je čak osam Bowiejevih izdanja koji se posthumno planiraju izdati ove godine.

  • 24
    Shares
David Bowie

Među novim izdanjima koja su se pojavila dvije i pol godine nakon Bowiejeve smrti nalaze se i EP neobjavljenog materijala nazvan “No Plan”, arhivski box set koji sadrži i neobjavljeni album “The Gouster”, reizdanja “Labyrinth” i “The Man Who Fell To Earth”, live album “Cracked Actor” (live iz Los Angelesa 1974.), zatim reizdanje “Bowpromo”, odnosno drugi arhivski box set s kronikama Bowiejeve berlinske trilogije kao i rana demo verzija pjesme “Let’s Dance”.

Dakle, očito je da se još mnogo toga krije ispod Bowiejevog svoda, a dva smo reizdanja za ovaj mjesec već najavili, Bowiejeva kompilacija “Changes to Bowie” izlazak očekuje 13. travnja, a srebrno vinil reizdanje “Aladdin Sane” 20. istog mjeseca.

Nadalje, ususret Record Store Dayu 21. travnja pripremaju se reizdanja s Bowiejeve “Isolar II Tour”, konkretno s “Live London ’78”, a iz Brooklyn Museuma najavljuju i prodaju ekskluzivnih Bowiejevih vinila čija će prodaja koincidirati s velikom izložbom koju muzej planira postaviti na račun Ziggya Stardusta kasnije ovog mjeseca.

  • 24
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X