Donosimo satnicu nastupa grupa Klinika Denisa Kataneca i Zmaj Orko Star u Vintage Industrialu

Večeras portal Ravno do dna ove godine slavi svoj 12. rođendan koncertom na kojemu će nastupiti Klinika Denisa Kataneca te instrumentalna supergrupa Zmaj Orko Star kojoj će ovo biti premijerno klupsko predstavljanje albuma ‘Escape’.

Klinika Denisa Kataneca i Zmaj Orko Star na rođendanu portala Ravno Do Dna u Vintage Industrialu

Klinika Denisa Kataneca je bend oformljen oko kantautora Denisa Kataneca koji je već otprije poznat po projektima Felon i Okanagan LTD te mnogobrojnim nastupima na Balkanu i kritičkim hvalospjevima. Denis Katanec je prepoznatljiv autor intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama koje upotpunjuje aranžman cijelog sastava Klinike. Zajedničkim snagama pjesme se pretvaraju u vrtlog emocija i energičan glazbeni izričaj koji publiku ne ostavlja ravnodušnom. Takvu konekciju s intimom publike ne viđamo često, a može se nagađati da je upravo to faktor postojanja vjernih posjetitelja Klinike koji se redovito vraćaju po svoju katarzu.

Zmaj Orko Star – Naši dobro nam znani vrsni i nagrađivani glazbenici Zoran Majstorović, Borko Rupena i Toni Starešinić na zmajevim krilima, pod Orkovim čarolijama zasjali su poput zvijezde u svom novom triju kojim ispituju granice svemira, svoje zemaljske korijene i energiju pokreta često znanog kao ples, otkrivaju nove mostove vođeni intuicijom inspirirani trenutkom i posve slobodnim duhom. Je li to jazz ili rock? Pitanja su nepotrebna, ali odgovori itekako stižu bilo kroz uzbudljiva i nepredviljiva koncerta ukazanja ili kroz nedavno objavljeni album “Escape”.

Satnica:

Vrata kluba otvaraju se u 20:00 sati

Zmaj Orko Star nastupa u 21:00 sati

Klinika Denisa Kataneca nastupa u 22:00 sati

Cijena ulaznice preko Entrio sustava i danas iznosi 1o,00 eura do 19:30 sati, a na blagajni kluba će koštati 12,00 eura.

Kompletan prihod od ulaznica ide izvođačima.

>>Kupite ulaznice za koncert 

Zoran Majstorović, Toni Starešinić i Borko Rupena: Zmaj Orko Star je plod entuzijazma i ljubavi prema improviziranoj glazbi

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X