SkyShowtime potvrdio datum početka prikazivanja nove originalne serije ‘Fatal Attraction’

Osmodjelna serija s Joshuom Jacksonom i Lizzy Caplan u glavnim ulogama pod nazivom Fatal Attraction bit će dostupna za streamanje na usluzi SkyShowtime od 22. svibnja, uz tri epizode dostupne od prvog dana prikazivanja.

“Fatal Attraction” (foto: Monty Brinton/Paramount+)

SkyShowtime danas je potvrdio datum početka prikazivanja nove serije Fatal Attraction. Serija je rađena u produkciji televizijskih studija Paramount Television Studios i Amblin Television, a na usluzi SkyShowtime pojavit će se u ponedjeljak, 22. svibnja. Nove epizode osmodjelne serije bit će dostupne za streamanje svakog ponedjeljka.

Fatal Attraction je studiozna reinterpretacija kultnog psihoseksualnog trilera iz osamdesetih godina prošlog stoljeća. Nova serija istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere kroz prizmu modernih stavova o snažnim ženama, poremećajima ličnosti i prisilnoj kontroli.

U seriji glavne uloge tumače Joshua Jackson (Dan Gallagher) i Lizzy Caplan (Alex Forrest), a uz njih nastupaju Amanda Peet kao Beth Gallagher, Alyssa Jirrels kao Ellen Gallagher, Toby Huss kao Mike Gerard, Reno Wilson kao detektiv Earl Booker i Brian Goodman kao Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) scenaristica je, kreativna voditeljica i izvršna producentica serije, zajedno s izvršnim producentom i suautorom Kevinom J. Hynesom (Perry Mason). Tu su još i izvršni producenti Darryl Frank i Justin Falvey iz studija Amblin Television. Silver Tree također je izvršna producentica, a režirala je i pet epizoda serije.

Usluga SkyShowtime dostupna je izravno korisnicima putem aplikacije SkyShowtime na uređajima Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV i Samsung te na stranici: www.skyshowtime.com. Mjesečna cijena usluge SkyShowtime iznosi 5,99 €.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X