dRUMELODY objavio album ‘Freedom of Imagination’ sa zanimljivim video dodatkom

Osim što je ova godine bila specifična, za dRUMELOY je bila dinamične i kreativna, ispunjena radom na novom albumu.’ Freedom of Imagination’ je naziv novog albuma sarajevskog electro one-man banda. Album je od danas na svim streaming platformama, a objavljen je za Sarajevo disk i uskoro će se pojaviti i u limitiranoj tiraži na vinilu.

Drumelody ‘Freedom of Imagination’

Novi album “Freedom of Imagination”, pored glazbe donosi i zanimljivu video atmosferu, video live snimljen u šumi, a koji možete kontinuirano gledati dok slušate cijeli album. Kako navodi Berin Tuzlić, alfa i omega dRUMELODYja koji je rado viđen na europskim klupskim pozornicama od Estonije do Mediterana, glazba na “Freedom of Imagination” nastala je inspirirana slobodom stvaranja melodijskih ritmova koji osjećaje slušatelja čine slobodnim.

“Ritam živi u svemu oko nas i u nama, sve ima svoj ritam, ponavljanje određenih pojava u pravilnim vremenskim razmacima. Takva je i muzika, priroda, ljudi koji se kreću, plešu, rade, stvaraju, spavaju. Muzika na ovom albumu ne ograničava maštu i mogućnost stvaranja vlastitog ritma, svijeta onakvog kakav svako za sebe želi”, objašnjava Berin Tuzlić.

U nedostatku normalnih klupskih događaja, dRUMELODY je u proteklom periodu lockdowna svoju publiku okupljao online uz live streaming performanse.

“S nestrpljenjem očekuje mogućnost nastupa na festivalima, klubovima i live kontaktima sa publikom, a do tada uživajte u novom albumu”, poručuje za kraj Berin Tuzlić.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X