Ekskluzivna premijera hrvatskog filma ‘Sedmo nebo’ na Maxu

Ovaj šarmantni film o čovjeku na rubu živčanog sloma proglašen je od kritičara ‘najvećim slatkišem novije hrvatske kinematografije’.

‘Sedmo nebo’ (foto: Max)

Hrvatska komedija “Sedmo nebo”, redateljice i scenaristice Jasne Nanut dostupna je na Max streaming platformi. Premijera na HBO kanalu će biti 6. lipnja u 20:00h.

Ostavljanje žene i novi početak treba dobro izvježbati! Nino Radman (Krešimir Mikić), je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi (Iva Mihalić) da se zaljubio u drugu (Iva Jerković Oreški), traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći kaos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov tlak.

„U životu nam općenito nedostaje smijeha, pogotovo u ova politički korektna vremena kad smo prisiljeni vagati svaku riječ, i zato me baš veseli što je „Sedmo nebo“ putem Max streaming usluge sada dostupno i u regiji. Kao što je to često u komedijama, u Sedmom nebu je sve naopako, ono što je nekad bila Almodóvarova žena na rubu živčanog sloma, danas je muškarac.

No, pokušavajući dosegnuti sedmo nebo, glavni lik Nino sve se više zapetljava u vlastite laži, a sa svakim novim pokušajem da prizna ženi gorku istinu, ulazi u sve veći strah od nje. Muški gledatelji iz Zagorja koji su se u njemu prepoznali rekli su da ovo nije komedija već horor, dakle – gledati na vlastitu odgovornost“ – izjavila je redateljica i scenaristica Jasna Nanut.

Ovaj šarmantni film o čovjeku na rubu živčanog sloma proglašen je od kritičara ‘najvećim slatkišem novije hrvatske kinematografije’.

U glavnim ulogama su Krešimir Mikić, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Nikša Butijer, Dejan Aćimović, Petar Ćiritović i Mario Petreković. Redateljica je Jasna Nanut, producent Hrvoje Osvadić, a zajedno potpisuju scenarij filma.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X