Elijah Wood još uvijek ne zna svoju ulogu u ‘Hobbitu’

Proslavio se ulogom Froda Bagginsa, a trebao bi se pojaviti i u ekranizaciji ‘Hobbita’. Iako JRR Tolkien nije imao Froda na pameti kad je pisao knjigu, filmski producenti su Elijahu Woodu našli ulogu. Koju? Ne zna ni on sam.

Plakat filma ‘Gospodar prstenova: Prstenova družina’

Elijah Wood još uvijek ne zna na koji način će biti uključen u filmove ‘The Hobbit’. Filmski producenti su još prije početka snimanja potvrdili kako će se Wood pojaviti u filmu kao Frodo Baggins, unatoč tome što se lik kojeg tumači ne pojavljuje u knjizi JRR Tolkiena. ‘The Hobbit’ će pratiti avanture Frodovog ujaka Bilba Bagginsa kojeg će tumačiti britanski glumac Martin Freeman.

Elijah Wood se za Commingsoon.net požalio kako još uvijek nije u ruke dobio scenarij filma. “Uzbuđen sam što je zavrzlama oko „Hobbita“ konačno razriješena i znam kako je ekipa trenutno rastegnuta jer se oba filma snimaju u isto vrijeme. Ja sam znatiželjan oko toga koja je moja uloga u svemu tome jer nažalost scenarij još uvijek nisam dobio na uvid’, izjavio je Wood.

Snimanje „Hobbita“ započelo je prošlog mjeseca na Novom Zelandu, a pored Wooda, potvrđeno je da će se od stare ekipe na filmskom setu naći i Orlando Bloom, Ian McKellen, Cate Blanchett i Christopher Lee.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X