Elijah Wood još uvijek ne zna svoju ulogu u ‘Hobbitu’

Proslavio se ulogom Froda Bagginsa, a trebao bi se pojaviti i u ekranizaciji ‘Hobbita’. Iako JRR Tolkien nije imao Froda na pameti kad je pisao knjigu, filmski producenti su Elijahu Woodu našli ulogu. Koju? Ne zna ni on sam.

Plakat filma 'Gospodar prstenova: Prstenova družina'

Elijah Wood još uvijek ne zna na koji način će biti uključen u filmove ‘The Hobbit’. Filmski producenti su još prije početka snimanja potvrdili kako će se Wood pojaviti u filmu kao Frodo Baggins, unatoč tome što se lik kojeg tumači ne pojavljuje u knjizi JRR Tolkiena. ‘The Hobbit’ će pratiti avanture Frodovog ujaka Bilba Bagginsa kojeg će tumačiti britanski glumac Martin Freeman.

Elijah Wood se za Commingsoon.net požalio kako još uvijek nije u ruke dobio scenarij filma. “Uzbuđen sam što je zavrzlama oko „Hobbita“ konačno razriješena i znam kako je ekipa trenutno rastegnuta jer se oba filma snimaju u isto vrijeme. Ja sam znatiželjan oko toga koja je moja uloga u svemu tome jer nažalost scenarij još uvijek nisam dobio na uvid’, izjavio je Wood.

Snimanje „Hobbita“ započelo je prošlog mjeseca na Novom Zelandu, a pored Wooda, potvrđeno je da će se od stare ekipe na filmskom setu naći i Orlando Bloom, Ian McKellen, Cate Blanchett i Christopher Lee.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X