Elvis Costello bit će proglašen vitezom

Costello kaže da čast koju prima samo potvrđuje njegovu sumnju da nitko uopće ne sluša riječi pjesama, jer bi u suprotnom ishod bio sigurno drugačiji.

Elvis Costello (foto: Wikipedia)

Elvis Costello primit će orden časti O.B.E. za “službu glazbi” od britanskih vlasti. Costello će tako biti prepoznat kao “službenik reda Britanskog carstva,” što je objavio na svojim stranicama u petak.

“Rado prihvaćam ovu vro iznenađujuću čast,” napisao je Costello iako mu prva reakcija, priznaje, nije bila ona oduševljenja. Kaže kako se po tom pitanju konzultirao s majkom koje je objanio da ga je premijerka, gđa. May, predrožila za taj orden. “Ali ona je smeće,” prekinula ga je majka, na što joj je Costello objasnio da ne namjerava primiti orden. Gospođa Lilian tada je sinu objasnila da ako netko nešto zaslužuje, onda to mora i zahvalno prihvatiti, pa je tako Elvis odlučio biti dobar dečko i učiniti svoju mamu ponosnom ostavljajući stare sumnje i netrpeljivosti iza sebe.

Costello dodaje da čast koju prima samo potvrđuje njegovu sumnju da nitko uopće ne sluša riječi pjesama, jer bi u suprotnom ishod bio sigurno drugačiji.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Google Play

Digitalna distribucijska platforma će se početi gasiti u rujnu za neke, a

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X