Eponimni album The Ramones doživjet će reizdanje za 40. godišnjicu

Četverostruki CD kultnog eponimnog albuma ima novi mono miks i sadrži čak sedam dosad neobjavljenih demo pjesama, a bit će reizdan 29. srpnja na 40. godišnjicu objavljivanja.

The Ramones

Album je originalno objavljen 1976. i poznat je po mnogim utjecajnim punk stvarima, poput “Blitzkrieg Bop”, “Beat On The Breat”, “Now I wanna Sniff Some Glue” i “Judy Is A Punk”.

Novo, rođendansko izdanje bit će smješteno u kutiju veličine LP-a, a sadržavat će remasteriranu verziju albuma i novi mono miks na prvom disku. Drugi će CD imati 14 pjesama aleternativnih mikseva i demo snimaka u koje su uključene i dosad nikad objavljene “Chain Saw”, “You’re Gonna Kill That Girl” i “Loudmouth”, kao i nikad objavljena verzija “Today Your Love Tomorow The World” sa znatno eksplicitnijim stihovima.

Treći će CD sadržavati kompletan koncert snimljen u klubu The Roxy u Los Angelesu 12. kolovoza 1976. Prvih je 16 pjesama na koncertu bilo dostupno i dosad, ali drugi gig koji je bend odsvirao iste večeri u istom klubu nikad do sada nije bio objavljen.

Četvrta je u paketu vinilna ploča sa stereo i mono miksevima prvog CD-a. Na rođendanskom će se izdanju albuma naći i esej producenta albuma Chrisa Leona, a također i fotografije Roberte Bayley čiji je portret The Ramones završio na coveru albuma.

The Ramones su u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri objavili 14 albuma, a zadnji je bio “Adios Amigos” iz 1995., kojim su se članovi benda oprostili prvo od karijere, a potom i od života.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X