Eponimni album The Ramones doživjet će reizdanje za 40. godišnjicu

Četverostruki CD kultnog eponimnog albuma ima novi mono miks i sadrži čak sedam dosad neobjavljenih demo pjesama, a bit će reizdan 29. srpnja na 40. godišnjicu objavljivanja.

The Ramones
The Ramones

Album je originalno objavljen 1976. i poznat je po mnogim utjecajnim punk stvarima, poput “Blitzkrieg Bop”, “Beat On The Breat”, “Now I wanna Sniff Some Glue” i “Judy Is A Punk”.

Novo, rođendansko izdanje bit će smješteno u kutiju veličine LP-a, a sadržavat će remasteriranu verziju albuma i novi mono miks na prvom disku. Drugi će CD imati 14 pjesama aleternativnih mikseva i demo snimaka u koje su uključene i dosad nikad objavljene “Chain Saw”, “You’re Gonna Kill That Girl” i “Loudmouth”, kao i nikad objavljena verzija “Today Your Love Tomorow The World” sa znatno eksplicitnijim stihovima.

Treći će CD sadržavati kompletan koncert snimljen u klubu The Roxy u Los Angelesu 12. kolovoza 1976. Prvih je 16 pjesama na koncertu bilo dostupno i dosad, ali drugi gig koji je bend odsvirao iste večeri u istom klubu nikad do sada nije bio objavljen.

Četvrta je u paketu vinilna ploča sa stereo i mono miksevima prvog CD-a. Na rođendanskom će se izdanju albuma naći i esej producenta albuma Chrisa Leona, a također i fotografije Roberte Bayley čiji je portret The Ramones završio na coveru albuma.

The Ramones su u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri objavili 14 albuma, a zadnji je bio “Adios Amigos” iz 1995., kojim su se članovi benda oprostili prvo od karijere, a potom i od života.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X