ManMachine i Cura i dečko u Močvari

Cura i dećko & ManMachine

Za prvi dan proljeća, 21. ožujka, u Močvari vas čeka svegeneracijska žurka syntheva i ravea na kojoj sviraju ManMachine te Cura i dečko.

U eri kada se zvuci 80′-tih vraćaju na svim razinama, ManMachine, odnosno Goran Uroić i njegov Roland XP50 zvuče kao veteranska priča koja nikad nije niti izgubila na snazi. Sve što treba znati o snythpopu je naučio davnih dana, a nastup u Močvari se već nije dogodio neko vrijeme. Njegovi su albumi od početka 2000′-tih do danas ispunjeni plesom i zabavom, dok su istovremeno sentimentalani i kinematičani.

Cura i dečko su Vanesa i Ivan, dvojac koji svoj glazbeni put vidi i kao produžetak vlastitog odnosa u kojem se performativno stapaju s publikom dok istovremeno razvaljuju bine diljem grada i šire. Mogli ste ih čuti na prosvjedima, u kazalištu, u klubu. Njihova je mjuza miks analognog i digitalnog,
buke i pop kulture, snenih zvukovnih pejzaža koji se bez problema pretvaraju u najbolji rave. Glazba ne poznaje granice, a zagarantiran izlazak iz komfor zone, ples s noge na nogu i trbuh pun smijeha su ono što Curu i dečka čini najučinkovitijim elektro-trubadurima u službi hrvatskog naroda.

Dresscode: rave/glitter/cvnt
Vrata 20h, koncert 21h
Upad u pretprodaji 5€/37,67 kn
Upad na dan događanja na blagajni kluba: 7€/52,74 kn

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X