‘Piaf! The Show’ u Lisinskom

Piaf! The Show

Glazbeno slavlje života i glazbe legendarne šansonjerke Edith Piaf u povodu 60. obljetnice njezine smrti, “Piaf! The Show”, održat će se u Lisinskom 4. veljače.

Nakon oduševljenja publike u Lisinskom 2018. godine, predstava “Piaf! The Show” vraća se u Zagreb predvođena izvrsnom glumicom i pjevačicom izvanredne karijere Nathalie Lermitte. Ovom ulogom Nathalie je očarala i publiku i kritiku, kao i one koji su bili bliski s Edith Piaf. Francuska zvijezda Alain Delon o Nathalie je rekao: „Zbog toga što je sjajna pjevačica i sjajna glumica, ona ne imitira Piaf…, ONA JEST Piaf na pozornici!…“

Pjevanje je pravi poziv za Nathalie Lermitte, koja je od svoje 18. godine odigrala brojne uloge i snimila niz albuma, igrala u brojnim mjuziklima, uključujući “Starmaniju” i “La petite fille aux allumettes” koja je bila nominirana za prestižnu nagradu Molières.

Godine 2017. Nathalie se pridružila ansamblu predstave “Piaf! The Show” kako bi sačuvala i podijelila sa svijetom glazbenu baštinu i sjećanje na Edith Piaf. S više od četiristo nastupa u pedeset zemalja i preko milijun gledatelja, “Piaf! The Show” najveći je frankofoni uspjeh u svijetu od 2015. godine. “Piaf! The Show” trijumfirao je u rasprodanom njujorškom Carnegie Hallu i pariškoj Olympiji uz posebno gostovanje poznatog pjevača i skladatelja Charlesa Dumonta.

“Piaf! The Show” osmislio je i režirao kazališni div Gil Marsalla koji je priču o karijeri glazbene ikone ispričao kroz njezine nezaboravne pjesme s originalnom scenografijom i projekcijama nikad prije objavljenih slika.

Ulaznice:

200,00 kn / 26,54 €
250,00 kn / 33,18 €
300,00 kn / 39,82 €
350,00 kn / 46,45 €

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X