Septica u Vintage Industrial Baru

Septica

U srijedu 29. ožujka u Savsku 160 stižu Septica i neprijatelji.

Dan kada je Zagreb mislio da se otvorio pakao: HEMORAGIJSKA GROZNICA SRIJEDINE VEČERI u sklopu turneje „Tri sulara su, a i Mič je tu“ u sklopu Vintage Industrial Bara. Tko ne dođe požalit će. Tko dođe požalit će. Dođite i požalite!

Uz nastup energičnih muzičara ljubitelji lijepe književnosti moći će uživati u recitalu “Teškoće preračunavanja Kune u Euro i gubici na tečaju u konverziji” te premijernom predstavljanju aplikacije koja će i čobanu nevježi olakšati pronalazak najkraće slamke u kravljoj balezi.

I nenormalni će doći na svoje! U maloj sali kluba bit će organizirana kognitivno-bihevioralna terapija za posjetitelje s momentalnim problemima i manijakalnom depresijom.Najbrže čekaju neugodna iznenađenja.

Septica je vinkovačko diplaško-karaokaški klecmer pleh ansambl nastao u sam sumrak 2003. godine. Kroz sastav je do sada prošao niz vrsnih glazbenika koji su odustajali zbog poteškoća s nošenjem tereta slave i problema s intenzivnim izvanbračnim životom i poligamijom.

Vrata 20:00
Koncert 21:30

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X