The Smile – novi bend kreativnog dvojca Radioheada u Zagrebu otvara europsku turneju

The Smile u Hali Zagreb

The Smile, novi bend Thom Yorkea i Jonny Greenwooda iz Radioheada te Tom Skinnera iz Sons of Kemet upravo u Zagrebu otvara svoju premijernu europsku turneju koncertom koji će se održati 16. svibnja 2022. u Hali Zagreb.

Hrvatska će tako postati polazišna točka turneje s preko 30 koncerata novog benda, koji je već svojim prvim singlovima i nastupima izazvao veliku pažnju, a njihov budući album je već proglašen ‘najiščekivanijim izdanjem godine’. Bend je prošli vikend održao tri rasprodana uzastopna koncerta u Londonu, čiji je live stream pratila publika širom svijeta, a koji su oduševili kritiku.

Dugo već i hrvatska publika iščekuje koncert Radioheada na domaćem terenu, ali s obzirom na zvuk The Smilea, koji kritičari opisuju kao opušteni i slobodniji Radiohead, a bend nazivaju “Radiohead u power trio formatu” ovo je jedinstvena prilika za doživjeti Yorkea i Greenwooda u live nastupu.

Ulaznice za ovaj jedinstven koncert po cijeni od 379 kuna kreću u prodaju u petak, 4. veljače 2022. u 11 sati, mogu se kupiti putem Entrio i Eventim sistema.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  •  
  •  
Idi na Vrh
X