Sia objavila prvi album nakon osam godina

Na ‘Reasonable Woman’ su radili i Rosalía, benny blanco, Greg Kurstin, Jesse Shatkin te mnogi drugi .

Sia (foto: Micaiah Carter)

Globalna superzvijezda Sia objavila je “Reasonable Woman”, svoj prvi samostalni album od 2016. godine. Album sadrži singlove koji su publici već vrlo dobro poznati poput “Gimme Love”, “Fame Won’t Love You” s Paris Hilton, plesni hit “Dance Alone” s Kylie Minogue“, “Incredible” s Labrinthom te “I Forgive You”.

Već objavljene pjesme s albuma “Reasonable Woman” dosad su prikupile preko 200 milijuna streamova diljem svijeta, a Sia je primila prestižnu APRA nagradu za najizvođeniji australski rad u inozemstvu.

Osim spomenutih suradnji, na albumu se također nalazi i ona s Tierom Whack, Kaliii i Jimmyjem Jolliffom, pjesma “Champion”, zajedno s dosad neobjavljenim pjesmama poput “Immortal Queen” na kojoj joj se pridružuje Chaka Khan koja je nedavno bila uz Siu na ceremoniji uvrštenja u Rock and Roll Hall of Fame 2023. godine. Osim gostujućih vokala, album je nastao uz mnoštvo nevjerojatnih suradnika, producenata, koautora, inženjera, među kojima se nalaze: Jesse Shatkin, Greg Kurstin, benny blanco, Jim-E Stack, Rosalía, bülow te mnogi drugi.

Sia se transformirala iz tražene indie pop pjevačice u globalnu pop superzvijezdu, a osim što piše i producira glazbu za mnoge druge glazbenike, stvorila je mnoštvo hitova – čak 6 njezinih pjesama se nalazi u “klubu milijardera” na Spotifyju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X