Total Drive for Shifty – koncert u sjećanje na Ivana Trampetića Johnnya

Total Drive for Shifty – koncert u sjećanje na Ivana Trampetića Johnnya

U srijedu 30. studenog u Vintage Industrialu na koncertu Total Drive for Shifty u sjećanje na Ivana Trampetića – Johnnya sviraju She Loves Pablo, Stonebride, Luxus Lord te Good Day To Die & friends.

Prošla je godina dana otkad nas je prerano napustio Ivan Trampetić – Shifty/Johnny. Njegova rijetko viđena energija kao frontmena i vokala te iznimna glad za kvalitetnom glazbom nikog nije ostavljala ravnodušnim. U njegovu čast njegov matični bend Good Day To Die, obitelj i prijatelji organiziraju večer u kojoj se želimo prisjetiti Ivana na način na koji je on najviše volio; kroz jebeno dobru svirku!

Očekuju vas tri odlična benda: Luxus Lord, Stonebride i She Loves Pablo koji su godinama bili usko povezani sa Ivanom preko glazbene suradnje i prijateljstva.

Ovom prigodom, nakon 12 godina od svog zadnjeg službenog nastupa okuplja se Good Day To Die i to u originalnoj postavi: Stjepan Kolobarić (Steps), Stjepan Galić (G) i Dalibor Farčić (Dale). Ali, i u proširenoj verziji sa bivšim članovima te prijateljima glazbenicima iz underground rock metal scene.

Očekuje nas sijaset emocija potkovanih opasnom svirkom: Ivan Eror (Chang Ffos, Pogavranjen), Bojan Kocijan (Cojones), Nikola Babić (Chang Ffos, Plastic Knives), Domagoj Šimek( She Loves Pablo), Siniša Krneta-Krnfa (Stonebride, Bastinado, Ilijini sinovi), Nenad Mandić-Neno (Cojones), Matija Ratko-Rale (Luxus Lord, Gd2d), Marian Grgić (Gd2d), Franko Silić-Frenky (Luxus Lord, Sixes), Nenad Gajić (She Loves Pablo).

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Idi na Vrh
X