EXIT festival ide u Metaverse i lansira ekskluzivnu NFT kolekciju u suradnji s velikim glazbenim zvijezdama

Prva Exitova NFT kolekcija kreira se u suradnji s velikim glazbenim zvijezdama današnjice i bit će dostupna u sljedećih nekoliko tjedana.

20. Exit Festival (Foto: Exit Festival)

Većina NFT-ova u Exitovoj kolekciji bit će kreirana tako da mogu koristiti u Multiverseu, u čijem razvoju EXIT sudjeluje. U ovoj nadolazećoj i uzbudljivoj 3D web stvarnosti, pokretanoj najnovijim tehnologijama, glazbenici i autori će biti stavljeni u centar glazbene industrije. U suradnji s vodećim svjetskim IT kompanijama, razvija se zajednica u kojoj će niz različitih platformi staviti umjetnike i kreativce u epicentar zbivanja, a njihovim fanovima ili onima koji će to tek postati, dati dosad neviđene i inovativne načine interakcije, komunikacije i iskustva.

U skladu s Exitovom filozofijom kako su iskustva uživo nezamjenljiva, festivalska NFT kolekcija bit će multidimenzionalna, jer će osim vrhunske digitalne umjetnosti sa sobom nositi posebno kreirano živo iskustvo. Ono će sa sobom doneijti brojna uzbudljiva iznenađenja u vezi sa EXIT festivalom i mglazbenim zvijezdama, koja je do sada rijetko tko imao priliku doživjeti.

Lansiranje NFT kolekcije rezultat je i suradnje Exita i SolSea, jedne od najpoznatijih svjetskih internet platformi za trgovinu nezamjenjivim tokenima, koja je, inače, razvijena u Srbiji. Ovom suradnjom EXIT, kao jedan od vodećih brendova svjetske festivalske i glazbene industrije, daje podršku regionalnoj IT i kreativnoj industriji.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X