Ferragosto Jam 8 objavio satnicu i festivalske detalje

Orahovečki festival Ferragosto Jam izašao je sa satnicom nastupa i svim potrebnim detaljima za sve koji ovaj vikend planiraju posjetu.

Ferragosto Jam 8
Ferragosto Jam 8

Kamp – Kao i svake godine do sada osigurali smo Vam dio jezera na kojem se može besplatno kampirati, ove godine je besplatni kamp nešto veći nego prijašnjih godina, tj. proširili smo ga na još jednu dodatnu livadu i otvara se 4.8., te ga se može koristiti do 10.8. Za sve one kojima besplatni kamp ne odgovara i htjeli bi kampirati ne nekom drugom mjestu na jezeru, to bez problema mogu učini, ali će im zaposlenici uprave Jezera doći naplatiti kamp.

Roštilj – Roštiljanje na Jezeru je dozvoljeno, vatra se smije paliti samo na mjestima određenim za to. Drva možete ponesti svoja, možete ih pronaći u šumi ili ih možete kupiti od uprave Jezera. Pošto se jezero nalazi u Parku Prirode PAPUK, sječa drveća je strogo zabranjena i kažnjiva.

Parking – Na Jezeru postoji oko 1000 parkirnih mjesta. Uprava Jezera naplaćuje parking 10kn preko tjedna, a 20kn preko vikenda.

Za sve koji dolaze vlakom na Ferragosto osiguran je popust na vlak i organiziran prijevoz od željezničkog kolodvora Zdenci-Orahovica do Jezera i natrag u nedjelju.

HŽ Putnički prijevoz odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene, u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara, za sve posjetitelje festivala Farragosto JAM 8 koji dolaze iz cijele Hrvatske kao i iz Slovenije do stanice Zdenci-Orahovica.

Ferragosto Jam 8
Ferragosto Jam 8

Da bi se ispunili uvjeti za korištenje odobrene povlastice potrebno je:

– prilikom kupovine povratne karte do kolodvora Zdenci-Orahovica izjaviti da se putuje na Ferragosto Jam i ostvarujete popust (nije potrebno imati ulaznicu za Ferragosto)
– prijevozna karta mora biti ovjerena u povratku od strane organizatora festivala (žig će se dobivati na Info pultu festivala – da bi dobili žig MORATE imati Ferragosto JAM 8 ulaznicu)
– povlastica se ne odnosi na udaljenosti manje od 25 km.
– popust se može koristiti od 04.08. (00:01h) do 10.08. 2015. (23:59h)
– VOZNI RED VLAKOVA OVDJE
– Više o popustu provjerite OVDJE.

Kada dođete u kolodvor Zdenci – Orahovica priredili smo vam 5 linija koje voze sa kolodvora do jezera. Ove linije pokrivaju gotovo sve vlakove iz svih smjerova koji dolaze u kolodvor Zdenci – Orahovica.

Polazak kombija/bus sa kolodvora na jezero: 10:15, 11:45, 13:30, 17:30 i 21:20 sati.

Kombi/bus će voziti će u ovim terminima: 5.8. Srijeda, 6.8. Četvrtak, 7.8. Petak i 8.8. Subota. Ako vlakovi slučajno budu kasnili, ne brinite se kombi/bus ne ide nikud dok vlak ne stigne. Ako kombi/bus slučajno bude pun, vratiti će se po još jednu turu. Ako kombija/busa nema, a vi ste došli, ne brinite se doći će. Prijevoz je besplatan. Kombi/bus će također voziti u Nedjelju sa Jezera na kolodvor od 10:00h!

Za ljude koji stižu Autobusima, od autobusnog kolodvora do jezera ima 10-15 min hoda starom prugom.

Organizator toplo preporuča svima da dolaze vlakom, jer se parking na Jezeru naplaćuje od strane uprave jezera (Organizator Ferragosto Jama nema ništa s naplatom parkinga i samim time ne odgovara za eventualnu štetu na Vašim autima). Ako se ipak odlučite na dolazak automobilom na Jezeru se nalazi oko 1000 parkirnih mjesta za Vaše aute.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X