Remiks singla ‘Guide Me Home’ grupe NLV dostupan i digitalno

Skupina NLV početkom godine je putem vlastitih Soundcloud i YouTube profila publici predstavila svoj prvi remix – onaj za zamijećeni singl ‘Guide Me Home’.

NLV
NLV

Ovih dana je remix izdanje singla postalo dostupno i putem digitalnih glazbenih platformi, pa je tako “Guide Me Home (Corrado Remix)” dostupan u Hrvatskoj putem Deezer i Google Play platformi, ali i u ostatku svijeta putem iTunesa i Spotifya.

Za prvi remix ove pulske skupine pobrinuo se Korado Vidulin, pulski glazbenik i bubnjar benda Radio Aktiv, pod umjetničkim pseudonimom Corrado.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uU-pfq4bnZ0[/youtube]

Skupina je u posljednjih nekoliko mjeseci prerasla iz trojke u petorku, budući da su se originalnoj postavi benda pridružili Roni Nikolić na bas gitari i Silvio Bočić za bubnjevima. Svoju su glazbu predstavili na čitavom nizu regionalnih festivalskih pozornica, što je uključivalo nastupe na zagrebačkom INmusic festivalu te Medvedgradskim glazbenim večerima, Jelen DemoFestu u Banja Luci, Rock kampu Orsula u Dubrovniku, Feel So Fine Weekendu na Krku…

Pred njima je i nastup na festivalu Ferragosto Jam 8 (7. kolovoz) u Orahovici, nakon čega će se posvetiti intenzivnijem radu na novom studijskom materijalu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X