Filip Motovunski najavio dupli CD album povodom 10 godina rada

Dupli CD album Filipa Motovunskog povodom 10 godina rada. Osim tartufa i filmskog festivala koji ovaj rajski, pitoreskni gradić na brdu oživi kroz nekoliko ljetnih dana, posljednjih godina o Motovunu se puno dalje čuje i kroz kontinuirani rad Filipa Vrtarića, umjetničkog naziva Filip Motovunski.

Filip Motovunski
Filip Motovunski

Nakon što je stasao kroz motovunski hip-hop projekt PCP, preusmjerava stilsku profiliranost, te prve samostalne produkcijske radove izbacuje kroz jungle / d’n’b remixeve nekih domaćih, lako prepoznatljivih klasika, kao što su npr. “Moja prva ljubav” Haustora ili “Kad bi svi…” Arsena Dedića, koji su instantno prihvaćeni i zaživjeli na plesnim podijima. Filip Motovunski se od tada do danas profilirao u najprepoznatljivijeg domaćeg drum’n’bass producenta i DJ-a, ali i promotera koji potpisuje organizaciju clubbinga Drama, održavajući ga na području Istre i Kvarnera već niz godina u kontinuitetu.

Na prve nastupe poziva ga zagrebački Kingston Sound, a ubrzo dobija priliku predstaviti se i na masovnije posjećenim događanjima, poput npr. pulskih Seasplash ili Outlook festivala, gdje se od tada pojavljuje kao redovni gost. Do sada iza sebe ima preko 500 klupskih i festivalskih nastupa po Hrvatskoj i inozemstvu. Kroz godine je objavio nekoliko singl izdanja na raznim etiketama diljem svijeta (JungleX – Kanada, BPM rec. – Njemačka).

Filip Motovunski 'Ten Years Making Beats'
Filip Motovunski ‘Ten Years Making Beats’

Filip je najavio prvi dugosvirajući album pod nazivom “Ten Years Making Beats”, povodom prvog desetljeća rada, u izdanju PDV-a, i formatu duplog CD-a. Podrazumijeva se da će biti dostupne i sve download i stream varijante.

Prvi CD sadrži izbor ponajboljih Filipovih autorskih radova, neke nove pjesme i pokoji remix, dok drugi CD sadrži mix sa čak 37  pjesama i remixeva. Objavljivanje nove pjesme, ujedno i prvog singla za najavu albuma planirano je za polovicu travnja, dok će “Ten Years Making Beats” ugledati svijetlo dana početkom svibnja, a promotivna turneja odvijati će se u dominantnom omjeru kroz predfestivalska i festivalska događanja što slijede.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X