Florence + the Machine obilježavaju desetljeće od objave albuma prvijenca bogatim reizdanjem

Album ‘Lungs (10th Anniversary Edition)’ stiže 16. kolovoza, a donosi i neobjavljene pjesme.

Florence + The Machine – Lungs (10th Anniversary)

Prije točno 10 godina svjetlo dana ugledao je debitantski album skupine Florence + the Machine “Lungs”. Kako bi proslavili ovu jubilarnu brojku, skupina je kreirala kolekcionarsko reizdanje albuma, koje će uključivati i tri neobjavljene pjesme.

Naslova “Lungs (10th Anniversary Edition)”, ovo specijalno reizdanje bit će objavljeno 16. kolovoza, u različitim fizičkim formatima (1LP obojani vinil, 2LP Box Set, kazeta) te u digitalnom obliku. Fanove će sigurno obradovati informacija kako će različite verzije reizdanja sadržavati bogatu kolekciju B-strana singlova, rariteta i već spomenute tri neobjavljene pjesme u demo-obliku. Dvije od tih pjesama – „My Best Dress“ i „Donkey Kosh“ već su od dostupne za slušanje.

Za LP izdanje s bonus materijalima Florence Welch je sama birala pjesme koje će naći na tom formatu, a koje do sada nisu bile objavljene na vinilu, što uključuje rijetku akustičnu snimku izvedbe pjesme “My Boy Builds Coffins“ i cover “Oh! Darling“, izveden u Abbey Road studiju. Uz to, vinilna kolekcija bit će popraćena razglednicama te do sada neobjavljenim fotografijama iz “Lungs“ ere skupine.

U proteklom desetljeću Florence + the Machine objavili su četiri iznimna i nagrađivana studijska albuma “Lungs“ (2009.), “Ceremonials“ (2011.), “How Big, How Blue, How Beautiful“ (2015.) i “High As Hope“ (2018.), s kojima su osvojili publiku i kritiku diljem svijeta. Svoju glazbu predstavili su diljem svijeta, a među brojnim koncertnim postajama našao se i Zagreb, 2016. godine,kada je skupina održala fenomenalan nastup na INmusic festivalu.

„Lungs (10th Anniversary Edition)“ – popis pjesama:

1. Dog Days Are Over
2. Rabbit Heart (Raise It Up)
3. I’m Not Calling You A Liar
4. Howl
5. Kiss With A Fist
6. Girl With One Eye
7. Drumming Song
8. Between Two Lungs
9. Cosmic Love
10. My Boy Builds Coffins
11. Hurricane Drunk
12. Blinding
13. You’ve Got The Love
14. Bird Song
15. My Boy Builds Coffins (Acoustic)
16. My Best Dress (Demo)
17. Donkey Kosh (Demo)
18. Hospital Beds
19. Falling
20. Ghosts (Demo)
21. Postcards from Italy (Demo)
22. Swimming
23. Are You Hurting The One You Love?
24. Oh! Darling (Live at Abbey Road)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X