Franci Blašković objavio album ‘A, đesbio devedesprve?’

Nije prošlo ni tri tjedna od objave 91. albuma, a Gori Ussi Winnetou Francija Blaškovića objavio je i svoj 92. album.

Franci i Brada u kultom pulskom ‘Dnevnom boravku’ snimljeni po objavi 92. albuma Gori Ussi Winnetou

Kako kažu pulski provjereni izvori, snimanje 91. albuma Gori Ussi Winnetou bilo je potrajalo pa su u čvrstoj jezgri Francijevih obožavatelja krenule slutnje da jedan od najradišnijih i najoriginalnijih istarskih umjetnika prolazi kroz stvaralačku krizu. Devedeset prvi album je zato dočekan s olakšanjem ranije ovog mjeseca.

No ono što je potom uslijedilo iznenadilo je sve, jer Franci je novi, 92. po redu album složio i objavio u svega tri tjedna.

Gori Ussi Winnetou ‘A, đesbiodevedesprve?’

Album nazvan “A, đesbiodevedesprve?” može se kompletno preslušati, a gdje drugdje, nego na Radio Rojcu na kojem su povodom objave albuma napisali: “Duga tri tjedna čekali smo na novu, 92. ploču Francija Blaškovića i Gori Ussi Winnetou. Ploča nosi naziv “A, đesbiodevesprve?”, a posvećena je drugarici Dženet iz Kanfanara koja je bila glazbeni urednik na Radio Puli od 2003. do 2008. godine, a koja je u “juštem” trenutku pustila “juštu” pjesmu – Radio Merda i zbog nje dobila nogu – otkaz. Radio Merda objavljena je na prvoj ploči Gori Ussi Winnetou i nalazi se i na ovoj 92. ploči. Više o ploči govori Franci u jedinstvenom uvodniku. Nek nam živi Franci vječno!”

>> Poslušajte 92. album Gori Ussi Winneou “A, đesbiodevedesprve?”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X