Frenkie, Kontra i Indigo objavili zajednički album ‘Putanja’

Frenkie, Kontra i Indigo snimili u berlinskom Red Bull studiju zajednički album koji je do sada najavio singlovima ‘Karma’ i ‘Bio sam tu’ i ‘bratmoi’ feat. Shtuka.

Frenkie Kontra Indigo 'Putanja'
Frenkie Kontra Indigo ‘Putanja’

Produkciju albuma potpisuje Indigo dok mu je u miksu i masteringu u pomoć priskočio poznati njemački DJ i producent Christian Prommer. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić te jedan od najboljih njemačkih dizajnera – Adopekid iz Hamburga.

“Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci”, izjavili su Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

Poznato je da FM Jam trojac već godinama surađuje na koncertima i pjesmama, ali ovo je prvi put da su se okupili oko zajedničkog projekta. Jedini gosti na “Putanji” su Shtuka te legendarni Juice, čiji govor krasi sam kraj albuma, a na Frenkia se osvrnuo riječima: “Bavimo se i posvetili smo živote istoj kulturi i neminovno je bilo da surađujemo. Profesionalac kao što je Frenkie zaslužuje najbolje uvjete za rad koje je i imao sa svojom ekipom na snimanju novog albuma. Jedva čekam da se čuje!”

Frenkie, Kontra i Indigo “Putanju” izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music. Album je dostupan svim slušateljima u regiji, ali i šire.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X