Frenkie, Kontra & Indigo objavili spot za pjesmu ‘Domina’

Nakon što su prošle godine pjesmama ‘Mosh Pit’ i ‘Naša noć’, te njihovim pratećim spotovima publici predstavili treće studijsko izdanje ’20/20′, Frenkie, Kontra & Indigo objavili su spot za pjesmu ‘Domina’, čiju produkciju i režiju potpisuje Adnan Avdić.

Frenkie, Kontra & Indigo (Foto: promo)

Album „20/20″ objavljen je krajem prethodne godine, a snimljen je u Red Bull studiju u Los Angelesu i kombinira osnovne elemente rap glazbe s modernim zvukom produkcije. Na izdanju se našlo 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove dojmove pod kalifornijskim suncem, ali i noćnim svjetlima američkog velegrada, što i sami potvrđuju: „Jedno novo iskustvo u epicentru glazbe kojom se bavimo veći dio života. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, što smo primijenili na glazbu u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu.”

“Ovaj je album pun energije te se uz njega možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće, jer je pun poruka i fazona koji vam možda na prvu promaknu, pa se morate vratiti do njih. Ovo je do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožimaju od prve do posljednje pjesme”, riječi su kojima su Frenkie, Kontra & Indigo opisali ovo novo izdanje.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X