George Michael zbog bolesti otkazao australsku turneju

George Michael otkazao je najavljenu australsku turneju navevši ‘opću slabost’ kao razlog otkazivanja.

George Michael (Foto: Nino Šolić)

Michaelova turneja trebala je započeti nastupom u Perthu zakazanom za 10. studeni, nakon čega su ga čekali koncerti u Adelaideu, Sydneyu, Melbourneu, Brisbaneu, zaključno s Hunter Valleyem 1. prosinca. Svi koncerti su otkazani.

George Michael se na svojoj službenoj stranici ispričao svim obožavateljima i napisao kako planira medicinski tretman zbog opće slabosti koju osjeća nakon što je u prosincu prošle godine bio hospitaliziran zbog teške upale pluća.

Napisao je sljedeće: Danas (29. rujna) moram otkazati sve koncerte u Australiji, što mi slama srce. Kao objašnjenja i obrazloženje moram reći kako se još uvijek borim sa slaboću i traumom na koje su me upozorili doktori koji su mi prošle godine spasili život. Preporučili su mi potpuno mirovanje i ne naprezanje, čega se nisam u potpunosti držao  jer sam pogrešno vjerovao kako stvaranje glazbe i pjevanje pred publikom donosi dovoljno zadovoljstva i da je to terapija samo po sebi. Nažalost ozbiljno sam podcijenio koliko je ova godina bila teška za mene. Glas mi se oporavio, ali opća slabost me stalno prati još otkada sam napustio Australiju prošle godine.“

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X