Greta Van Fleet pobijedila u prodaji albuma u SAD-u, ali Lady Gaga i Bradley Cooper ostaju na prvom mjestu

Ovotjedna utrka u prodaji albuma između mlade hard rock senzacije Greta Van Fleet i sountrack albuma Lady Gage i Bradleya Coopera u SAD-u donijela je scenarij podijeljene liste.

  • 17
    Shares
Greta Van Fleet (Foto: Wikipedia)

Po službenom izvješću debitanstki album “Anthem Of The Peaceful Army” grupe Greta Van Fleet nametnuo se kao lider u čistoj prodaji primjeraka, ali album “A Star Is Born Lady Gage i Bradleya Coopera vodi u ukupnoj prodaji, te ostaje na 1. mjestu Billboardove liste 200 najprodavanijih albuma u Americi.

Album “Anthem Of The Peaceful Army” prodan je u 75 tisuća fizičkih primjeraka u prvom tjednu prodaje, a tome pribrojena digitalna prodaja pjesama (tzv. TEA, odnosno “track/10”) i SEA streamovi (track streams/1250 za plaćene servise+ track streams/3750 za besplatne servise) donijeli su ukupnu prodaju od 82 tisuće primjeraka.

Album “Star Is Born” prodan je u 59 tisuća kopija (nalazi se na 3. mjestu nakon albuma “Evolution” grupe Disturbed), ali je u ukupnoj prodaji sa SEA i TEA podacima generirao prodaju od 106 tisuća.

Tako će album “Anthem Of The Peaceful Army” grupe Greta an Fleet zasigurno biti rangiran kao najbolje prodavani album proteklog tjedna, ali će “A Star Is Born” zadržati krunu Billboardovih 200.

Ovotjedna prodaja fizičkih primjeraka (pure sales), izvor je Hits:

Greta Van Fleet – Anthem Of The Peaceful Army (75 tisuća)
Disturbed – Evolution (65 tisuća)
Lady Gaga & Bradley Cooper – A Star Is Born (59 tisuća)
LAY – NAMANANA – The 3rd Album (23 tisuće)
RM – mono. (18 tisuća)

Ovotjedna ukupna prodaja (total consumption), izvor je Hits:

A Star Is Born (106K)
Future & Juice WRLD – WRLD On Drugs (98K)
Anthem Of The Peaceful Army (82K)
Evolution (71K)
Lil Wayne – Tha Carter V (64K)

  • 17
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X