Grupa Radost! gostuje u emisiji Ravno do sna na Radio studentu

I ovog utorka, tj. danas od 17 (i nešto sitno) sati slušajte emisiju Ravno do sna na 100.5 Mhz na Radio studentu. Podsjećamo kao je riječ o zajedničkom projektu Radio studenta i portala Ravno do dna, namjenjena uzbudljivim ‘podzemnim’ domaćim i regionalnim glazbenim tokovima.

Radio student i Ravno do dna

U današnjoj emisiji gosti su članovi zagrebačkog benda Radost!. Grupa Radost! objavila je svoj treći album “Radost! jede svoju djecu”. Album je presjek rada grupe u posljednje četiri godine koji uključuje više od stotinu različitih nastupa (od književnih performansa preko samostalnih koncerata do festivalskih nastupa), suradnji s brojnim umjetnicima i izvođačima iz regije (Srđan Stojanović, Ivan Tobić, U pol’ 9 kod Sabe, Vladimir Protić). Album će, dakako u jednom svom dijelu, biti predstavljen u emisiji.

No pored grupe Radost!, Ravno do sna će se osvrnuti i na koncertna događanja koja su pred nama ovog tjedna, a od glazbe oblake ovog kišnog dana ćemo rastjerivati uz Antenat, Bernays Propagandu, Katarinu Juvančić i Dejana Lapanju i U pol’ 9 kod Sabe.

Emisiju i ovog puta uređuje i vodi Zoran Stajčić.

Stej tjund uz Ravno do sna. (A što ćete drugo, kad vani pada kiša?)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X