Grupa Radost! gostuje u emisiji Ravno do sna na Radio studentu

I ovog utorka, tj. danas od 17 (i nešto sitno) sati slušajte emisiju Ravno do sna na 100.5 Mhz na Radio studentu. Podsjećamo kao je riječ o zajedničkom projektu Radio studenta i portala Ravno do dna, namjenjena uzbudljivim ‘podzemnim’ domaćim i regionalnim glazbenim tokovima.

Radio student i Ravno do dna

U današnjoj emisiji gosti su članovi zagrebačkog benda Radost!. Grupa Radost! objavila je svoj treći album “Radost! jede svoju djecu”. Album je presjek rada grupe u posljednje četiri godine koji uključuje više od stotinu različitih nastupa (od književnih performansa preko samostalnih koncerata do festivalskih nastupa), suradnji s brojnim umjetnicima i izvođačima iz regije (Srđan Stojanović, Ivan Tobić, U pol’ 9 kod Sabe, Vladimir Protić). Album će, dakako u jednom svom dijelu, biti predstavljen u emisiji.

No pored grupe Radost!, Ravno do sna će se osvrnuti i na koncertna događanja koja su pred nama ovog tjedna, a od glazbe oblake ovog kišnog dana ćemo rastjerivati uz Antenat, Bernays Propagandu, Katarinu Juvančić i Dejana Lapanju i U pol’ 9 kod Sabe.

Emisiju i ovog puta uređuje i vodi Zoran Stajčić.

Stej tjund uz Ravno do sna. (A što ćete drugo, kad vani pada kiša?)

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X