Grupa Svadbas konačno ima novu pjesmu

Šest godina nakon hvaljenog i nagrađivanog albuma ‘La la’, zagrebačka grupa najavljuje novi materijal.

Svadbas

Šest godina nakon izlaska hvaljenog albuma “La la” koji je donio veliki hit “Treblebass” te skladbe “Pričaj mi o ljubavi” i “Više nije važno tko je kriv”, grupa Svadbas je ovoga tjedna predstavila publici novu pjesmu, prvu s njihovog budućeg izdanja, i to na poseban način.

Riječ je o skladbi “Gubimo”, autorskom djelu Pavla Miholjevića i Jure Ferine, a videosnimak se može pogledati ekskluzivno na web-stranicama regionalnog MTV-ja. Videomaterijal snimljen je uživo u studiju Svadbasa sredinom travnja, režirao ga je Radislav Jovanov Gonzo, a montirala Anita Jovanov.

“Gubimo” je pjesma koja točno pokazuje u kojem se smjeru band kreće, jedna je od naših omiljenih, ali ne čini nam se logičim izborom za radijski singl. Zato smo je odlučili ovako pustiti van, preko weba, posebnim kanalima. Trebala bi dati ljudima okus novog albuma na kojem radimo i koji bi trebao biti gotov slijedećih mjeseci“, pojašnjavaju Svadbasovci i napominju da “Gubimo” ovo nije regularan spot grupe, kao što niti pjesma nije singl, već samo prvi snimljeni materijal benda koji će se naći na novom albumu Svadbasa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X