HBO Max otkazuje ‘Raised by Wolves’ nakon dvije sezone

Znanstveno-fantastična drama, koja među svoje izvršne producente ubraja i Ridleyja Scotta, neće se vratiti na streaming platformu.

Raised By Wolves (foto: HBO Max)

HBO Max je nakon dvije sezone otkazao svoju znanstveno-fantastičnu seriju “Raised by Wolves”. Vijest stiže dva mjeseca nakon što je serija, koja među svoje izvršne producente ubraja i Ridleyja Scotta, zaključila svoju drugu sezonu. HBO Max je nakon debija serije u rujnu 2020. rekao da je to bila najuspješnija originalna serija na usluzi u to vrijeme, iako kao i obično kod streamera, nisu objavljene konkretne brojke. Aaron Guzikowski stvorio je seriju, a Scott je režirao prve dvije epizode, što mu je bio prvi redateljski rad na televiziji u SAD-u.

“Iako ne nastavljamo s trećom sezonom Raised by Wolves, iznimno smo zahvalni zvjezdanoj glumačkoj postavi i ekipi, našim kreatorima Aaronu Guzikowskom, Ridleyju Scottu, Davidu W. Zuckeru i cijelom timu u Scott Free Productions, na njihovoj jedinstvenoj sposobnosti da obožavatelje urone u svijet Keplera-22b”, stoji u izjavi HBO Maxa.

Otkazivanje je uslijedilo nakon spajanja WarnerMedia i Discoveryja u Warner Bros. Discovery. Medijski div pod vodstvom Davida Zalslava zatvorio je streaming servis CNN+, a glavni menadžer TNT-a, TBS-a i TruTV-a Brett Weitz otišao je nakon što je njegovo mjesto eliminirano. Razvoj scenarija na takozvanim TNets-ima znatno je pao posljednjih godina, a neke serije koje su prvobitno bile predviđene za kabelske kanale – uključujući “Raised by Wolves” – završile su na streamingu.

Glumac iz serije, Abubakar Salim, u nizu tvitova u petak istaknuo je mogućnost propasti serije, napisavši: “Nije iznenađujuće, pogotovo nakon vijesti o spajanjima i onoga što se događa u Warneru, da mnogo emisija ne završivši svoje priče. I nažalost, jedna od tih je “Raised by Wolves”.” Salim je tada pozvao obožavatelje serije da se zalažu za to da serija dom nađe na drugoj platformi.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X